Suport per kyçin e dores elastik

L500.00

PRODUCT CODE: 0610

Compare

Description

Fraktura te lehta dhe problem me kyçin.

Ka funksion parandalues dhe asiston pergjate punes dhe ushtrimeve sportive.

Size/masa S M L XL
Wrist perimeter/ perimetri I kycit (cm) 10-13 14-17 18-22 23-28

Reviews

No reviews yet.

Be the first to review “Suport per kyçin e dores elastik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Your Shopping cart

Close