Suport per kycin e dores elastic dhe me dopio shtrengim

L800.00

PRODUCT CODE:0613

Compare

Description

Fraktura te lehta dhe problem me kycin. Mbrojtje dhe asistence pergjate punes dhe ushtrimeve sportive.

Size/masa S M L XL
Wrist perimeter/perimetri I kycit (cm) 10-13 14-17 18-22 23-28

Reviews

No reviews yet.

Be the first to review “Suport per kycin e dores elastic dhe me dopio shtrengim”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Your Shopping cart

Close