Suport per kycin dhe gishtin e madh te dores neoprene

L1,800.00

PRODUCT CODE:0670

Compare

Description

Rehabilitim per demtime te lehte te kycit dhe gishtit te madh te dores.

Size/masa S M L XL
Wrist perimeter/ perimetri I kycit (cm) 10-13 14-17 18-22 23-28

Reviews

No reviews yet.

Be the first to review “Suport per kycin dhe gishtin e madh te dores neoprene”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Your Shopping cart

Close