Suport per kaviljen me dy lidhese

L1,700.00

PRODUCT CODE:1101

Compare

Description

Ndrydhje te kaviljes, demtime, dislokim,rehabilitim,mbrojtje dhe rikuperim

Size/masa S M L XL XXL
Ankle perimeter/perimetri I kaviljes (cm) 19-22 22-25 25-28 28-31 31-34

Reviews

No reviews yet.

Be the first to review “Suport per kaviljen me dy lidhese”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Your Shopping cart

Close