Suport per kaviljen e tipit “MC DAVY”

L2,400.00

PRODUCT CODE:1133

Compare

Description

Ndrydhje te kaviljes, demtime serioze te nyjeve dhe tendinave, thyerje,mbrojtje dhe rekuperim

Size/masa S M L XL
Ankle perimeter/perimetri I kaviljes (cm) 19-22 22-26 26-30 30-34

Reviews

No reviews yet.

Be the first to review “Suport per kaviljen e tipit “MC DAVY””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Your Shopping cart

Close