Sholle silikoni per ngritjen e thembres

Kodi 1451

Compare

Description

Ka ne perberje dy lloje silikonesh me densitet te ndryshem per nje rezultat maksimal. Ofron nje ndarje te njejte te presionit dhe zbut goditjet duke cuar ne reduktimin e impaktit tek nyjet, shtylla kurrizore,muskujt dhe tek tendina e akilit.

Reviews

No reviews yet.

Be the first to review “Sholle silikoni per ngritjen e thembres”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Your Shopping cart

Close