Krevat elektrik me 3 opsione

L800.00

PRODUCT CODE: 1608

Compare

Description

Krevat elektrik me 3 opsione

  • Dimensioned e jashtme : 224×96 cm
  • Dimensioned e brendshme: 202×88 cm
  • Pjesa e shpines, e gjunjeve dhe kembeve e krevatit lezivin ne menyre elektrike
  • Lartesia e rregullueshme nga 39.5-57 cm
  • Pesha max. e pacientit: 150 kg
  • Pjeset anesore te krevatit jane plastike ne ngjyre druri
  • Rrotat dhe anesoret te perfshira
  • I paisur me frena tek rrotat

https://emilushi.dev/wp-content/uploads/2021/19/image40.jpg
https://emilushi.dev/wp-content/uploads/2021/19/image2.jpg

Reviews

No reviews yet.

Be the first to review “Krevat elektrik me 3 opsione”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Your Shopping cart

Close