Jastek mesi per makine

L3,500.00

PRODUCT CODE: 1534

Compare

Description

Jasteku per mesin memory ndihmon per te mbajtur harkun natyral te shtylles kurrizore. Cliron nga dhimbjet e mesit dhe eshte I pershtatshem per personat qe rrine ulur per nje kohe te gjate.
Dimensionet: 34x31x8 cm.

Reviews

No reviews yet.

Be the first to review “Jastek mesi per makine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Your Shopping cart

Close