Gjunjez me vetengjitje e hapur tek gjuri neoprene

L2,300.00

PRODUCT CODE:1022

Compare

Description

zbutje te kercit te gjurit, probleme me gjurin, Kondromalacia, mbrojtje dhe asistence gjate gjate punes dhe ushtrimeve fizike. Mase universal

 

Reviews

No reviews yet.

Be the first to review “Gjunjez me vetengjitje e hapur tek gjuri neoprene”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Your Shopping cart

Close