Dyshek gjumi memory dopio

PRODUCT CODE: 1523

Compare

Description

Dysheku anatomic memory konsiston ne 7 cm ten je cilesie te larte Visco elastic me nje densitet 120 kg/m3 dhe 13 cm sfungjer. Ky kombinim unik I implementuar nga Anatomic Help, ka rezultuar ne nje dyshek I cili adaptohet ne menyre perfekte me trupin duke bere qe shtylla kurrizore te pushoje ne pozicionin e saj natyral.

Reviews

No reviews yet.

Be the first to review “Dyshek gjumi memory dopio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Your Shopping cart

Close