Dyshek anti-dekupitues me ajer

L10,000.00

PRODUCT CODE: 1503

Compare

Description

Dysheku anti -dekupitues rekomandohet per parandalimin dhe trajtimin e plageve dekupituese te fazes se pare.
Eshte I lehte ne instalim
Pompa mund te varet ne anesoret e krevatit me ane te dy ganxhave
Mundt e pastrohet lehtesisht
Pesha max e pacientit 120 kg
Dimensionet e dyshekut: 235×95 cm

https://emilushi.dev/wp-content/uploads/2021/19/image29.jpg

Reviews

No reviews yet.

Be the first to review “Dyshek anti-dekupitues me ajer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Your Shopping cart

Close