Brez me 4 shufra dhe me doppio shtrengim 30 cm

L4,600.00

PRODUCT CODE:0831

Compare

Description

Lumbare, levizje te disqeve, dhimbje te shpines, demtim te muskujve.  Suport per pas operacioni.

Size/masa S M L XL XXL
Waist perimeter/perimetri I belit (cm) 70-80 80-90 90-100 100-110 110-120

 

Reviews

No reviews yet.

Be the first to review “Brez me 4 shufra dhe me doppio shtrengim 30 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Your Shopping cart

Close