Aparat okisgjeni 5lit/min

L900.00

PRODUCT CODE: 1718

Compare

Description

Apparat oksigjeni me nje Madhesi kompakte dhe I lhte ne peshe. Me nje dizajn ergonomic dhe nivel zhurme te ulet. Eshte I paisur me nje ekran LCD dhe pult me infra te kuqe.
Alarme per :

Probleme me energjine elktrike

Nivel I ulet I pastertise se oksigjenit

Mbinxehje

Nivel I ulet ose I larte I presionit

Reviews

No reviews yet.

Be the first to review “Aparat okisgjeni 5lit/min”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Your Shopping cart

Close