Aerochamber

L1,700.00

PRODUCT CODE: 1713

Compare

Description

Perdoret per te marre medikamentet direkt nga mushkerite kur eshte e nevojshme. Aerochamber lejon qe medikamenti te funksionoje me shpejt se ne rastet kur mjekimi merret me uje dhe eshte ne formen e kokrrave.

Reviews

No reviews yet.

Be the first to review “Aerochamber”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Your Shopping cart

Close