Karroce me rrota te medha dhe tualet

L42,000.00

PRODUCT CODE: 1302

Compare
Category:

Description

PRODUCT INFORMATION

Shqip: Karroce me rrota te medha dhe tualet

Mbeshteteset tek kembet mund te ngrihen dhe te hiqen

Pjesa e tualetit me rreshqitje per nje perdorim me te lehet

Me support tek pjesza e kokes I levizshem

Pjesa e mbeshteteses se shpines komplet e levizshme

Frena tek mbajteset e dores

Rrota solide

English: Reclining wheelchair with/without commode

Detachable & raisable footrests

Commode and sliding seat for easy use

Detachable head support

Fully reclining back

Brakes on the handles

Solid wheels

Anti-tilt wheels

 

Reviews

No reviews yet.

Be the first to review “Karroce me rrota te medha dhe tualet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Your Shopping cart

Close